Allergie informatie: Ribcarbonade met frisse aardappelpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ribkarbonades
- zout
- (versgemalen) peper
- 50 gram boter
- 1 grote ui
- 2 knoflookteentjes
- 1 kg kruimige aardappels
- wat melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 3 eetlepels crème fraîche
- eetlepels bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ribcarbonade met frisse aardappelpuree
- Allergieen informatie