Allergie informatie: Rib-eyesteak van het rund met hete maïs
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 beenloze runderrib-eyes van elk ongeveer 250 gram
- 1 theelepel chilipoeder
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel korianderpoeder
- 3 eetlepels olie
- 300 milliliter uitgelekte maïskorrels (uit blik of pot)
- 1 eetlepel sambal badjak
- 1 eetlepel rijstolie
- 2-3 gedroogde tomaatjes uit olie, gesnipperd
- 1 eetlepel citroensap
- 125 milliliter room
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rib-eyesteak van het rund met hete maïs
- Allergieen informatie