Allergie informatie: Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de rib-eye:
- 50 gram funghi porcini (gedroogd)
- 350 gram gemengde verse paddenstoelen
- 0,5 deciliter olijfolie
- 1 ui, fijngehakt
- 2 tenen knoflook
- 1 deciliter rode wijn
- 250 milliliter runderbouillon
- 2 eetlepels peterselie
- zout
- peper
- 4 rib-eyes
- voor de aspergerisotto:
- 3 vellen filodeeg
- 40 gram boter
- 200 gram groene asperges
- zout
- peper
- olijfolie
- 2 gehakte sjalotjes
- 150 gram risottorijst
- 1 deciliter droge witte wijn
- 5 deciliter kippenbouillon
- 3 lente-uitjes in ringen
- 25 gram Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto
- Allergieen informatie