Allergie informatie: Rendang uit de slowcooker
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mals rundvlees in blokjes (hachee vlees kan ook)
- ui
- Spaanse peper
- rendang mix boemboe van conimex
- blik kokosmelk
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 eetlepels citroensap
- 2 deciliter warm water
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang uit de slowcooker
- Allergieen informatie