Allergie informatie: Rendang Samosir
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundvlees, in plakjes
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel sereh
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelelel laos
- 1 theelepel djinten
- 5 stuks kruidnagel
- 3 stuks fijngesneden sjalot
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 5 stuks gedroogde lombok
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel citroensap
- 1 blok santen
- 2 liter water
- 4 eetlepels plantaardige olie
- zout naar believen
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1 - Mild sumatraans Rundvleesgerecht
Met rundvlees, boemboe voor rendang vlees, sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Rijstgerechten - act_25
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang samosir
- Allergieen informatie