Allergie informatie: Rendang Malaya
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees, in blokjes
- 3 stuks fijngesneden sjalot
- 6 stuks gedroogde rode chilipepers
- 3 eetlepels asemwater
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel sereh
- 330 milliliter dikke santen (1/3 blok)
- 2 daon djeroekpoeroet
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang malaya
- Allergieen informatie