Allergie informatie: Rendang Langkawi
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg rundvlees
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel ketjap manis
- 2 lepels fijngesneden sereh
- 100 gram gefruite fijngewreven kokos
- 1 theelepel koenjit
- 5 kemirienoten
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 20 gedroogde rode pepertjes
- 100 gram sjalot
- 4 rode pepers
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1/2 kopje dikke kokosmelk
- 8 theelepels olie
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1 - Rendang Samosir
Met rundvlees, santen en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang langkawi
- Allergieen informatie