Allergie informatie: Rendang
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de Boemboe:
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 1 rode peper zonder zaadjes
- halve theelepel rode curry pasta
- 3 centimeter gember
- 1 theelepel komijnpoeder
- 2 theelepels korianderpoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- snufje kaneel
- 1 theelepel kurkuma
- 0,25 theelepel kardemon
- Overige ingrediënten:
- takje citroengras
- pakje kokosmelk 125 milliliter
- 400 gram rundvlees
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang
- Allergieen informatie