Allergie informatie: Rendang (gekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram runderlappen
- 1 eetlepel tamarindemoes
- 8 sjalotten
- 6 teentjes knoflook
- 3 theelepels djahe
- 6 eetlepels olie
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel kurkuma
- 2 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel peper
- 3 theelepels suiker
- 5 deciliter kokosmelk
- 2 eetlepels ketjap asin
- 2 lente-uien
- 1 theelepel kantoembar
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang (gekruid rundvlees)
- Allergieen informatie