Allergie informatie: Rempah Daging Pedis
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 stuks verkruimelde beschuit
- 0,5 kopje sterke bouillon
- 1 stuks losgeklopt ei
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel djahe
- 1/3 theelepel nootmuskaat
- 3 eetlepels bloem
- 1 eetlepel korianderblad
- allesbinder
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rempah daging pedis
- Allergieen informatie