Allergie informatie: Ragout Timor
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gaargekookt rundvlees, in stukjes
- 0,5 liter bouillon van het rundvlees
- 2 eetlepels azijn
- 2 stuks ui, in stukken
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- snufje nootmuskaat
- zout naar believen
- peper naar believen
- allesbinder
Meer Recepten
- Atjar Bawang Timor (zilveruitjes op zuur)
Met zilveruitjes, gember en knoflook uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ragout
Met champignon cremesoep, kipfilet en champignons uit Nederland
3 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - slimpie - Ragout
Met schnitzels varken, oesterzwammen en sherry uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Vlees - Pandaliesje - Broodje croissant gevuld met ragout
Met croissant, champignonragout en roomkaas uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - tobkok - Snelle kipwrap
Met tortillawraps, kipfilets en ragout uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ragout timor
- Allergieen informatie