Allergie informatie: Rabarbercompote met malse karbonade
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de karbonade:
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel fijngehakte tijm
- 1 teen knoflook, geperst
- 4 schouderkarbonades
- voor de compote:
- 500 gram rabarber
- 2 centimeter verse gemberwortel, geschild en fijngeraspt
- 100 gram suiker
- sap van 1 sinaasappel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rabarbercompote met malse karbonade
- Allergieen informatie