Allergie informatie: Provençaalse hamlappen in tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hamlappen
- 1 blikje tomatenpuree (á 68 gram)
- 1 blik witte bonen (boterbonen, netto á 400 gram)
- 1 blik tomatenblokjes (netto á 400 gram)
- 100 gram spekblokjes
- 2 eetlepels bloem
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 5 sjalotjes, fijngesnipperd
- snufje zwarte peper (versgemalen)
- 30 gram boter
- snufje zout
- 2 deciliter witte wijn
- 2 theelepels provençaalse kruiden
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Provençaalse hamlappen in tomatensaus
- Allergieen informatie