Allergie informatie: Pork badun (Varkenscurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram varkenslappen
- 3 eetlepels olie
- 8 kerriebladeren
- 0,2 theelepel fenegriekzaden
- 2 middelgrote gesnipperde uien
- 1,5 theelepel fijn geraspte verse gember
- 3 eetlepels Ceylonees kerriepoeder
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel tamarindepulp
- 1 klein pijpje kaneel
- 4 kardemompeulen
- 1 kop dikke kokosmelk
Meer Recepten
- Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Pulled pork
Met schouderkarbonade, tomaten en burrito seasoning-mix uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - spikey1 - Goa pork vindaloo
Met varkensvlees, rode pepers en tamarindepasta uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - roykoper - Pulled pork uit de slowcooker
Met procureur, tomaten en tex mex kruiden uit Nederland
4 porties - 8 uur
Stoofschotels - spikey1 - Shkar kari (varkenscurry)
Met varkensfricandeau, koriander en tamarinde uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pork badun (varkenscurry)
- Allergieen informatie