Allergie informatie: Porco preto Assado (Iberico varken)
Terug naar het receptIngrediënten
- 650 gram nekstuk (Iberico varken)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rozemarijn
- 1 kilo afkokende aardappelen
- 2 eetlepels crème fraiche
- boter
- zout
- peper
- 30 kleine bospeentjes
- 2 theelepels suiker
- 2 sjalotten
- 2 deciliter runderbouillon
- 5 deciliter zoete rode wijn
- 1 blaadje laurier
- 1 takje rozemarijn
- 5 jeneverbessen
- 2 eetlepels honing
- bruine roux (poeder)
- 100 gram roomboter
- 10 takjes peterselie
Meer Recepten
- Gamba bijt varken
Met varkenshaas, gamba's en madeira port uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Karbonade in sinaasappelmarinade
Met schouderkarbonade, sinaasappelsap en chilipeper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Vlees - dekok - Rijstfantasie
Met basmati rijst, mager vlees, paprika uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - cookie - Babi Guling Bali ( scherp gekruid speen varken)
Met speenvarken, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - jaccor - Schnitzels in stroganofsaus
Met schnitzels varken, stroganoffsaus pakje en whiskey uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Vlees - Pandaliesje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Porco preto assado (iberico varken)
- Allergieen informatie