Allergie informatie: Pittige speklapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dunne speklappen
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels peperkorrels (rode)
- 4 eetlepels sherry
- 4 eetlepels olie
- snufje peper
- 2 lente uitjes
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pittige speklapjes
- Allergieen informatie