Pittige rundvleesstoofpot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes.
    Pel en snijd de .
  2. Snijd de knoflook in kleine stukjes.
    Snijd de in dunne reepjes.
    Was de pepers en verwijder de zaadlijsten en pitjes.
    Verhit de in de wok en bak hierin het rundvlees snel rondom bruin.
    Haal het vlees uit de wok.
    Bak de , en de knoflook hierin licht aan.
    Voeg de Spaanse , , , , en toe en bak even mee.
    Doe het vlees weer in de wok.
    Even goed door scheppen en doorbakken.
  3. Ketjap, kruidnagelen, , en toevoegen.
    Voeg nu zoveel water toe dat het vlees net niet onder staat.
    Vleesbouillontablet verkruimelen en toevoegen en alles 2½ uur sudderen.
    Voeg de toe en schep het geheel nogmaals goed door.
    Laat het geheel nog een ½ uur sudderen.
    Als het geheel aan de dunne kant blijft, bind het dan af met wat .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en azijn
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pittige rundvleesstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Makkelijk te bereiden en iedereen vindt het heerlijk smaken!
Sylvia 25 oktober 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
536 kcal
26%2144 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige rundvleesstoofpot