Allergie informatie: Pittige curry met kokosmelk
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram runderpoelet
- 2 eetlepels Madras currypasta
- 2 chilipepers (fijn gesneden zonder pitjes)
- 1 gele paprika in blokjes
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 kleine courgette in blokjes
- 3 sjalotjes (gesnippert)
- 2 blikjes kokosmelk (5 dl)
- 5 deciliter runderbouillon (blokje)
- 200 gram basmatirijst
- 250 milliliter volle yogurt
- 1 deciliter olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pittige curry met kokosmelk
- Allergieen informatie