Pilaf

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Boter verhitten en het vlees in ongeveer 10 minuten bruinen Het vlees uit de pan halen en de in hetzelfde vet fruiten.
  2. Daarna, het vlees, de , de , de , de ketchap, het vocht van de en peper en zout naar smaak toevoegen en dit ongeveer 40 minuten laten sudderen.
  3. Dan de in stukjes snijden en samen met de toevoegen en dan nog ongeveer 10 minuten mee laten warmen.
    Heerlijk met rijst en een salade.
    Extra tip, wil je het pikanter dan meer toevoegen en wat ook heerlijk erbij is, is een scheut hot sweet chili saus.
    Succes ermee.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Pilaf

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pilaf
VariatieAantalGang
Pilaf11Rijstgerechten
Kip pilaf2Rijstgerechten
Pilaf met perzik1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • zoete ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pilaf heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Lekker. Heel lekker zelfs.
Henk de Varaan 10 oktober 2013
In plaats van nasi-vlees kan ik aanraden runderpoulet (vlaams: stoofvlees) te gebruiken bij dit recept. Het vlees dient dan natuurlijk wel enkele uren gaar te sudderen op een zacht vuurtje.
Donald 1 april 2013
Hallo, Een heerlijk recept maar je kan er natuurlijk je eigen draai aan geven. Smakelijk.
Sonja 30 december 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
266 kcal
13%1064 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pilaf