Allergie informatie: Pikante frikandellen met komkommersalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 2-3 eetlepels paneermeel
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 10 druppels tabasco of 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel worcestersaus (of ketjap asin)
- 1 eetlepel olie
- voor de komkommersalade:
- 1 komkommer
- 1 rode ui, gesnipperd
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel honing
- 0,5 theelepel mosterd
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pikante frikandellen met komkommersalade
- Allergieen informatie