Allergie informatie: Pikant gehakt in slabladeren
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie grote bladeren kropsla
- 100 milliliter runderbouillon (van een bouillonblokje)
- 1 theelepel donkere basterdsuiker
- 2 eetlepel sojasaus
- 4 eetlepel vissaus
- 2 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel (zonnebloem)olie
- 3 sjalotten, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 rode Spaanse peper, zonder zaadjes, in ringetjes
- 400 gram rundergehakt
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
- zout en (versgemalen)peper
- 3 eetlepel (Thaise) basilicum, fijngesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pikant gehakt in slabladeren
- Allergieen informatie