Allergie informatie: Perzik-pinda-kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in stukjes gesneden
- 3 eetlepels olie
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 groot blik perziken op siroop
- 1 kippenbouillontablet
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels pindakaas
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Perzik-pinda-kip
- Allergieen informatie