Allergie informatie: Ouderwetse Hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hacheevlees of runderlappen (op kamertemperatuur)
- 500 gram uien
- 2 theelepels rietsuiker
- 2 eetlepels bloem
- 5 deciliter runderbouillon van tablet
- 1 flesje Leffe bruin of bruin bier
- 2 blaadjes laurier
- 2 kruidnagels
- 100 gram margarine
- flinke scheut olie (om te bakken)
- peper en zout
Meer Recepten
- Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Ouderwetse kaantjes
Met rundvet, zout en peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - pamaki - Hachee
Met hacheevlees, uien en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - krisje111 - Ouderwetse appelcompote
Met appels, amandelschaafsel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Hachee a la Annette
Met hacheevlees, uien en champignons uit Nederland
3 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - avdwijngaard
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ouderwetse hachee
- Allergieen informatie