Allergie informatie: Ossenstaart á la Wellington
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo ossenstaart
- 60 gram boter
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 deciliter rode wijn
- 40 gram boter
- 150 gram ui
- 300 gram kastanjechampignons
- 75 gram rode zoete puntpaprika
- 1 eidooier
- 3 eetlepels gesneden bladpeterselie
- zout en peper
- 1 ei
- 1 plak korstdeeg 50 x 25 centimeter
Meer Recepten
- Ossenstaartsoep
Met ossenstaart, winterwortel en tomatenpuree uit Nederland
4 taarten - 4 uur
Kerst - otje - Pho Bo (Vietnamese miesoep met rundvlees)
Met ossenstaart, runderschenkel en mager rundvlees uit Vietnam
6 porties - 5 uur
Soepen - 34533 - Sterke runderbouillon
Met runderschenkel, eekhoorntjesbrood en ossenstaart uit Nederland
4 porties - 3 uur
Soepen - peter1943 - Bamisoep uit Hue
Met rijstmie, rundvlees en varkensvlees uit Vietnam
6 porties - 4 uur
Miegerechten - 34533 - Bruine bonen soep
Met bruine bonen, poulet en soepgroenten uit Nederland
5 porties - 3 uur
Winter - arja
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ossenstaart á la wellington
- Allergieen informatie