Allergie informatie: Orloffgebraad met witlof en een pittig mosterdsausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg orloffgebraad
- 4 stronkjes witlof
- 1 deciliter witte wijn
- 1 deciliter vleesbouillon (0,5 blokje opgelost in 1 deciliter heet water)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel boter
- 1 à 2 eetlepels mosterd
- 70 gram amandelschilfers
- peper en zout
- 12 kroketjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Orloffgebraad met witlof en een pittig mosterdsausje
- Allergieen informatie