Oosterse varkenshaasjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. in plakken (medaillons) van ca. 2 cm dik snijden.
  2. Vlees bestrooien met .
  3. In pan 3 eetlepels olie verhitten en vlees in ca. 2 minuten per kant bruin en van binnen rosé bakken.
  4. Ovenschaal invetten met rest van olie.
  5. Medaillons naast elkaar in schaal leggen.
  6. dakpansgewijs over vlees verdelen.
  7. en knoflook pellen.
  8. in smalle ringen snijden.
  9. Helft van knoflook in plakjes snijden.
  10. Uiringen en knoflookplakjes in bakvet ca. 2 minuten zachtjes bakken.
  11. Mengsel over verdelen.
  12. Andere helft van knoflook boven kom uitpersen.
  13. , , ketjap en ketchup erdoor roeren en mengsel over vlees schenken.
  14. Schaal afgedekt tot gebruik in koelkast zetten.
  15. Bereiden:
  16. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  17. Vlees op kamertemperatuur laten komen.
  18. Vlees in midden van oven in 15-20 minuten gaar bakken.
  19. Steeltjes van verwijderen, blad fijn hakken.
  20. Varkenshaasmedaillons royaal bestrooien met .
  21. Serveren met notenrijst en een groene salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • wijn en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
419 kcal
20%1676 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
65 g.
25%260 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosterse varkenshaasjes