Allergie informatie: Mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 volkorenbeschuiten
- 600 gram half-om-half gehakt
- 1 ei
- 2 eetlepel grove Zaanse mosterd
- zout en peper
- Voor de saus:
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel maizena
- 2 deciliter boerenlandyoghurt
- 1 doosje tuinkers
- 3 eetlepel olijfolie
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Bananen toetje
Met yoghurt, bananen en klop-klop uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Nagerechten - anjaschoneveld - Tzatziki
Met bulgaarse yoghurt, komkommer en knoflook uit Griekenland
4 porties - 30 minuten
Zomer - christina57 - Yoghurt-limoenshake
Met limoen, yoghurtijs en drinkyoghurt uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Miens pittige toetje
Met fruit, yoghurt, vla uit Iran
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - mien - Yoghurttoetje met bosvruchten
Met speculaas, bosvruchten en yoghurt uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - angel1990
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Mosterdgehaktballetjes in yoghurt-nootmuskaatsaus
- Allergieen informatie