Allergie informatie: Mexicaanse hamburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 maiskolven
- 50 gram droog wit broodkruim
- 90 milliliter melk
- 1 klein uitje, gesnipperd
- 1 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel selderijzout
- 3 eetlepels vers gehakte koriander
- 900 gram mager rundergehakt
- 4 hamburgerbroodjes
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 plakjes tomaat
- 0,5 krop sla
- zout en versgemalen peper
- 1 pak tortillachips
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Mexicaanse witte bonen
Met gehakt, uien en bonen uit Mexico
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - Mvdkous - Mexicaanse kruidenmix
Met gedroogde ui, cayennepeper en oregano uit Mexico
15 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Mexicaanse spies
Met mexicano's, paprika en spiezen uit Mexico
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Mexicaanse BBQ Kip
Met kipfilet, chilisaus en cayennepeper uit Nederland
4 porties - 4 uur en 15 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Mexicaanse hamburgers
- Allergieen informatie