Allergie informatie: Meatloaf - gehaktbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram half om half gehakt
- 500 gram rundergehakt
- (ik gebruik 1000 gram rundergehakt en 100 gram ontbijtspek in heel kleine blokjes)
- 100 gram Parmezaanse kaas, beslist vers geraspt
- 1 rode paprika, in zeer kleine blokjes
- 1 grote ui, idem
- (ik voeg 2 grote rode pepers toe, van zaad en –lijsten ontdaan en gesnipperd)
- 3 tenen knoflook, gesnipperd (ik gebruik 4 stuks)
- 2 eieren
- 3 verkruimelde witte boterhammen
- oregano of tijm (ik doe ruim verse tijm en ruim gedroogde oregano)
- 1 eetlepel Worcestershiresaus
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- handvol fijngehakte peterselie
- minstens 1 koffielepel zout
- flink wat versgemalen zwarte peper
- scheutje olijfolie
- 1 deciliter gezeefde tomaat
- 1 deciliter tomatenketchup
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Gehaktbrood met ei
Met gehakt half-om-half, eieren en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbrood
Met gehakt, katenspek en eieren uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - kamta2000 - Gehaktbrood met zongedroogde tomaten
Met gehakt, uien en zongedroogde tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - meinweg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Meatloaf - gehaktbrood
- Allergieen informatie