Allergie informatie: Marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram lamsvlees
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel anijszaad
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 pepertjes
- 6 kardemompeulen
- 6 kruidnagels
- 2 kaneelstokjes
- 2 theelepels djahe
- 0,5 theelepel tamarindepulp
- zout
- olie
- water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Marzwangan korma (lamsvlees met anijssmaak)
- Allergieen informatie