Allergie informatie: Marokkaans lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram lamsvlees, in flinke dobbelstenen
- 600 gram uien, geschild en in plakken gesneden
- 2 rijpe handperen, geschild, klokhuis eruit en in stukken van 3 centimeter
- 50 gram rozijnen, gewassen
- 50 gram gepelde amandelen (zakje Baukje)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel zwarte peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Tagine van sardineballetjes
Met sardines, aardappelen en tros tomaten uit Marokko
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Marokkaans lamsvlees
- Allergieen informatie