Allergie informatie: Marinade voor de krabbetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg vleeskrabbetjes
- koriander of ketoembar (weinig)
- 1 zakje laos
- 1 zakje uienpoeder
- 1 eetlepel kerrie
- 1 eetlepel djahe of gemberpoeder
- 1 potje gehakte knoflook
- 200 milliliter ketjap manis
- 200 milliliter sambal manis
- 1 flesje gembersiroop
- 1 zakje kokos
- 100 gram bruine basterdsuiker
- 250 milliliter honing
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Marinade voor de krabbetjes
- Allergieen informatie