Allergie informatie: Lapis Soerabaja
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 1 eetlepel sambal trassi
- 1 eetlepel djahe
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel versgemalen peper
- 0,5 theelepel ketjoer
- 0,25 theelepel koenjit
- 4 stuks fijngemalen kruidnagel
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Kwee lapis (koek)
Met tapioca, rijstmeel en rode kleurstof uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Lapis ingris (rundvlees gerecht)
Met runderlappen, gember en eieren uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lapis soerabaja
- Allergieen informatie