Allergie informatie: Lamsschouder in de tajine in de magnetron
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo uitgebeende lamsschouder
- 2 sjalotjes
- 1 winterwortel
- 2 stelen bleekselderij
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes verse tijm
- zeezout
- peper uit de molen
- 0,5 liter vleesbouillon
- 4 eetlepels goede olie
- 1 glas rode wijn of marsala of rode port
- 6 zaadjes fenegriek
- 6 zaadjes kurkuma
- 2 plakjes onbijtkoek
Meer Recepten
- Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Chips uit de magnetron
Met aardappelen, zout en koksolie of olijfolie uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Snacks - Leentjez - Pompoen uit de tajine
Met pompoen, paprika en laurier uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Herfst - GeaHelms - Tajine met gehakt
Met rundergehakt, winterwortel en koriander uit Algerije
4 porties - 1 uur
Hoofdgerechten - ingvild - Gentse Hutsepot
Met kalfsvlees, braadworst, prei uit Belgie
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - eds
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsschouder in de tajine in de magnetron
- Allergieen informatie