Allergie informatie: Lamsrugfilet met een gegrild lamskoteletje en een saus van salie en mergelchampignons
Terug naar het receptIngrediënten
- ½ liter lamsfond
- 500 gram lamsfilet
- 200 gram lamsracks
- 500 gram eigenheimers
- 7,5 deciliter crème fraîche (hiervan gebruikt u 25 gram voor de saus)
- 1 deciliter olijfolie
- 50 gram boter
- 750 gram prei
- kerrie naar smaak
- 2 deciliter madeira
- 50 gram mergelchampignons voor de saus
- 12 mergelchampignons voor garnituur
- 2 blaadjes salie
- 1 teen knoflook
- 1,5 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin