Allergie informatie: Lamskotelette met mosterdwijnjus en cranberrycompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zak cranberry's
- sap en rasp van 1 perssinaasappel
- 2-3 eetlepels suiker
- 500 gram spruitjes
- 2 uien, gepeld
- 2 diepvries lamsrack
- 50 gram roomboter
- 0,5 tablet vleesbouillon
- 150 milliliter rode wijn
- 2 eetlepels mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamskotelette met mosterdwijnjus en cranberrycompote
- Allergieen informatie