Allergie informatie: Lamsbout met tijm, rozemarijn en mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo lamsbout met pijpje
- 3 takjes verse rozemarijn
- 5 teentjes knoflook
- 3 deciliter groentebouillon
- 5 sjalotjes
- 2 eetlepels olijfolie
- grof zeezout
- 2 takjes verse tijm
- 3 eetlepels mosterd
- 3 eetlepels honing
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout met tijm, rozemarijn en mosterd
- Allergieen informatie