Allergie informatie: Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lamsbout zonder bot van circa 1 kilo
- 1,5 kilo krielaardappelen, nieuwe geschrapt
- 0,25 liter bouillon
- 100 gram boter
- 3 eetlepels Zaanse mosterd
- 4 eetlepels slaolie
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel tijm
- 0,5 theelepel oregano
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob