Allergie informatie: Lamsbout met kruidenkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram lamsbout met been
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 30 gram boter
- 2 teentjes knoflook
- 10 gram peterselie
- 1 citroen
- 30 gram amandelschaafsel
- 3 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels mosterd
- 40 gram gedroogde abrikozen
- 2 eetlepels bloem
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter kruidenbouillon (van tablet)
- 2 eetlepels abrikozenjam
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout met kruidenkorst
- Allergieen informatie