Allergie informatie: Lamsbout met citroen, tijm, en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lamsbout zonder been van ± 800 gram
- peper
- zout
- 5 tenen knoflook
- 10 ansjovisfilets
- schil van 1 citroen
- 3 takjes tijm
- 50 gram boter
- 1 kilo rozeval aardappels
- 4 eetlepels arachideolie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout met citroen, tijm, en knoflook
- Allergieen informatie