Allergie informatie: Lamsbout gevuld met gekruide kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsbout zonder bot
- 100 gram rauwe parmaham
- 3 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 ei
- 200 gram kaas
- 0.5 eetlepel gehakte bladselderij
- 0.5 theelepel gedroogde oregano
- 0.5 theelepel gedroogd basilicum
- 0.75 theelepel gedroogde tijm
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 0.5 bosje bieslook
- 1 theelepel peper
- 1 verkruimeld laurierblad
- 3 eetlepels olijfolie
- 75 gram boter
- 1 eetlepel gezeefde bloem
- 2 deciliter rode wijn
- 3 gezeefde tomaten
- 0.25 theelepel suiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout gevuld met gekruide kaas
- Allergieen informatie