Allergie informatie: Kruidige hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 750 gram magere riblappen, in stukjes
- zout
- versgemalen peper
- 500 gram uien, in ringen
- 1 eetlepel bloem
- 5 deciliter runderbouillon
- 2 laurierblaadjes
- 2 à 3 kruidnagels
- 2 eetlepels azijn
- flinke scheut rode wijn
- 125 milliliter crème fraiche
- allesbinder
Meer Recepten
- Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Bonjan salat (Kruidige auberginesalade)
Met aubergine, tomatenpuree en munt uit India
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - BBQ kruidige olie
Met olie, knoflook en tabasco uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Azijn en oliën - harwoon - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kruidige hachee
- Allergieen informatie