Allergie informatie: Koningsbergse gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui
- 1 ei
- 2 eetlepels broodkruimels
- 1 eetlepel mosterd
- 1 liter bouillon
- 2 blaadjes laurier
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 0,2 liter droge witte wijn
- 200 milliliter zure room
- kappertjes met vocht
- 1 el geraspte citroenschil
- 1 scheut citroensap
- peper
- peterselie
Meer Recepten
- Sajoerbonen met gekruide gehaktballen en rijst
Met rijst, gehakt en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Rijstgerechten - ajaxhooligirl - Gehaktbal met abrikozensaus
Met gehaktballen, aardappels en abrikozenjam uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktballen met tomatenrijst en spinazie
Met rundergehakt, rijst en spinazie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - kirstenbekink - Gehaktballen
Met varkensgehakt, rundergehakt en beschuit uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Vlees - xAnouk - Hollandsche gehaktballen
Met rundergehakt, sjalot, ei uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - rutger
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Koningsbergse gehaktballen
- Allergieen informatie