Allergie informatie: Konijn met abdijbier, olijven en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 konijn (ongeveer van 1/2 kg)
- 1 flesje abdijbier (bv. Grimbergen dubbel)
- 3 sjalotten
- 2 tomaten
- 20 olijven
- 10 kleine uitjes (bokaal)
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 takjes tijm
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Konijn met abdijbier, olijven en tomaten
- Allergieen informatie