Allergie informatie: Kippenpoot op traditonele wijze bereid met ananas en rum
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 3 eetlepel bruine rum
- 1 blik ananasstukjes op eigen sap (ca.227 gram)
- 1 kippenbouillontablet
- 2 theelepel oregano
- 3 eetlepel blanke rozijnen
- 1 blikje tomatenblokjes, netto 400 gram
- 1 rode Spaanse peper,
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook uit knijper
- 1 ui, gesnipperd
- 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob