Allergie informatie: Kheema karela (rundergehakt met bitterpompoen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse bitterpompoen (karela) of ± 250 gram uit blik
- sap van 1 citroen
- 100 gram ghee
- 2 middelgrote gesnipperde uien
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 1 theelepel zout
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 750 gram rundergehakt
- 2 theelepels garam masala
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kheema karela (rundergehakt met bitterpompoen)
- Allergieen informatie