Allergie informatie: Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram rundergehakt
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 rode paprika
- 3 tomaten
- 150 gram diepvrieserwtjes
- 1 flinke aardappel
- 1 literblik bruine bonen
- 2 eetlepels ghee, boter en/of olie
- 1 blikje tomatenpuree
- 0,25 liter yoghurt
- zout naar smaak
- specerijen:
- 0,5 eetlepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- 0,5 theelepel koriander
- 0,5 theelepel komijn
- 1 rood pepertje
- voor de aardappel:
- 0,25 theelepel geelwortelpoeder (koenjit)
- 1 eetlepel olie
- zout naar smaak
- zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)
- Allergieen informatie