Allergie informatie: Karsigu (geitenvlees in kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo geitenvlees
- 1 serehstengel, gekneusd
- 3 kruidnagels
- 3 eetlepel olie
- 4 salamblaadjes
- 1 kaneelstokje
- 500 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 500 milliliter dikke kokosmelk (santen asli)
- 1 theelepel zout
- boemboe:
- 2 theelepel ketumbar
- 1 theelepel jinten
- 1 theelepel witte peper
- 5 kemirinootjes
- 4 centimeter djahé
- 3,5 centimeter laos
- 1 theelepel trasi bakar
Meer Recepten
- Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Kambing santen pedis (gesmoord geitenvlees in kokos sausje)
Met geitenvlees, kokos en kardemom uit Indonesie
8 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karsigu (geitenvlees in kokossaus)
- Allergieen informatie