-
Geef me maar het pika recept alvast bedankt
groetjes John
John gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor de 2de keer gemaakt...1ste keer niet zo goed gegaan
maar ditmaal perfect...heel veel dank voor dit recept
C Bakker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Drie jaar geleden in Curaçao bij restaurant De Gouverneur voor het eerst carni stoba gegeten. Vanavond was de tweede keer en ik hoopte in de buurt te komen van toen. Beste Jabita, dit was fantastisch! Ik denk dat ik een nieuw favoriet gerecht heb. Ik heb er zelf nog wat sambal aan toegevoegd en heerlijk gegeten. Dankjewel!
Alexander gaf dit recept 5/5 sterren
-
Beste Jaccor,
Sorry voor mijn late reactie. Fijn dat je dit recept lekker vond.
Uiteraard kun je het pittig maken, maar op Curacao eten we er altijd "pika" bij, hete pepers met uien en kruiden in azijn. Elke crioyo-restaurant heeft hier een pot van op tafel staan.
Je hebt bouillon gebruikt, maar dat heb ik ook gedaan, maar ik verkruimel er een bouillonblokje erboven en doe dan wat heet water erbij.
Een pika-recept heb ik, zowel een Antilliaanse als een Surinaamse. Mocht je dat willen, laat maar weten.
Groetjes,
Fabita.
Fabita gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Een mooi recept, mag van mij wat pittiger zijn maar dat kan ik de volgende keer weer eens proberen ik denk wat te weinig losse kruiden gebruikt.
Ik heb bouillon gebruikt in plaats van water smaakt zeker naar meer.
mvg jacko
Jaccor gaf dit recept
4/
5 sterren
-
Hij is heerlijk dit ga ik zeker vaker maken.
Rin gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Sorry Gino, ik kijk niet vaak meer op deze site, maar ik zie dat Renates je vraag al beantwoord heeft. gewoon kijken, proeven en in het begin echt niet veel water bijdoen, alleen als het strikt nodig is.
Renates, bedankt voor je reactie. Groetjes, Fabita
Fabita gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Dit recept maak ik regelmatig omdat de smaak zo lekker puur is ondanks de vele ingrediënten, je blijft alles proeven! Echt een aanrader als je een gerecht moet maken voor meerdere personen. Ik maak het ook vaak met 2 kilo vlees, heerlijk!!
@Gino, je kunt meer water toevoegen als het gerecht droog begint te worden dat kun je naar eigen inzicht doen. Je ziet vanzelf dat de saus te dik wordt en dan voeg je wat (kokend!!!) water toe.
-
Hoeveel water moet er bij 1 liter?
Gino gaf dit recept 5/5 sterren
-
Sorry dat ik zo laat reageer Sandra, maar : "Di nada, masha danki" (graag gedaan, bedankt. En smakelijk.)
Gr. Fabita
Fabita gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Een aantal keren Antilliaans stoofvlees gegeten en vond het heerlijk. Sinds ik dit recept heb gevonden kan ik als Nederlandse eindelijk dit verrukkelijke vlees zelf bereiden! Bedankt!
Sandra gaf dit recept 5/5 sterren