Allergie informatie: Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere runderlappen
- 4 uien
- 3 tenen knoflook
- 3 rode lomboks
- 1 serehstengel
- 2 kemirienoten
- 2 schijfjes laos
- 1 schijfje kunyit
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 2 daun salam
- 4 daun djeruk purut
- 25 gram santen
- 3 eetlepels olie
- 0,5 theelepel peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)
- Allergieen informatie